Главная » 2015 » Апрель » 23 » Заклик до миру на Україні
00:47
Заклик до миру на Україні

Зараз Україна єдина, як ніколи - наша єдність є запорукою перемоги, - Порошенко на Марші миру

"Сьогодні вночі наші "кіборги" в Донецькому аеропорту демонструють героїзм, патріотизм і є прикладом, як треба захищати Україну"

Президент України Петро Порошенко під час Маршу миру, що відбувається сьогодні у Києві, заявив, що зараз українці єдині, як ніколи, і саме єдність є запорукою перемоги.

Про це він заявив під час урочистого молебню не Майдані Незалежності у Києві під час Маршу миру з вшанування пам'яті жертв загиблих у теракті під Волновахою.

"Теракти проти наших офісів які допомагають нашим славним Збройним силам - яку ціль вони переслідують? Налякати нас. Таку саму ціль переслідували терористи в  Парижі, коли вони напали на офіс видання Charlie Hebdo і цинічно вбили 12 журналістів цього видання. Я став разом із лідерами світу щоб вшанувати жертв…", - згадав Порошенко минулотижневий Марш єдності у Парижі.

Президент зауважив, що під час цього Маршу звучало два заклики.

"Перший – "Je suis Charlie". А сьогодні весь Майдан тримає написи "Я Волнаваха", я теж ношу такий значок. Другий заклик був – "Ми не боїмося і нас не залякати". Нас не залякати, ми переможемо, за нами перемога у нашій боротьбі за мир. Я впевнений в тому, що сьогодні наша історична акція на Майдані Незалежності  - сьогодні з Україною весь світ", - заявив Президент.

Він також згадав про безстрашних "кіборгів", які захищають Донецький аеропорт.

"Сьогодні вночі наші "кіборги" в Донецькому аеропорту демонструють героїзм, патріотизм і є прикладом, як треба захищати Україну. Ми не віддамо ані клаптика української землі, повернемо Донбас і відродимо Україну", - запевнив Петро Порошенко.

Він наголосив на тому, що зараз Україна єдина, як ніколи, і "наша єдність є ще однією запорукою перемоги".

"Ми переможемо, в Україні буде мир, загарбник буде викинутий з української території", - завершиві свій виступ Петро Порошенко.

Дорогі друзі, брати всієї України , на заході і сході , на півночі і на півдні. Господь Бог закликає вас до миру. Насамперед , Господь Бог звертається до нової демократичної влади України , і особисто до Панів Яценюка , Турчинова , Ляшка , Тягнибока , Парубія, Богословської , Кличка і Юлії Тимошенко і всім іншим представникам нової демократичної влади . Уйміть и припиніть  свій гнів і ненависть.
 Припиніть заклики до війни.  Народу України  не потрібна війна.  Влада режиму Януковича знищена. Революція честі на Майдані принесла свої , і добрі , і злі плоди. Хто загинув честь їм і хвала. Хто впав , той вже не встане. Хто піднявся до влади , той повинен пам'ятати , що заклик нової демократичної влади до війни проти Росії , нагнітання ненависті і розпалюванні ворожнечі між Сходом і Заходом, Півднем і Північчю - це новий злочин проти народу України. Україні потрібен мир , а не війна. Кожен новий заклик до війни або розпалювання ненависті між людьми Господь Бог буде розцінювати, як зло і гріх беззаконня, що карається Божим Судом за принципом , що людина посіє те й пожне. Щоб нова влада України не потонула в своїй власній ненависті і гніві , потрібно зупинити нагнітання гніву і закликів до війни. Щодо Криму, то долю Криму має вирішувати тільки Крим і кримський народ на референдумі тільки Кримського народу. Затвердження Яценюка про те, що долю Криму повинна вирішувати вся Україна, це брехня і обман нової влади України свого власного народу. Ні Захід України, ні Північ України, ні Схід України не може вирішувати долю Криму, Тільки кримський народ Кримської автономії може вирішити на референдумі  народу Кримської автономії. Нова влада України, якщо вона дійсно народна і демократична, повинна  вирішувати  і ліяти за демократичними законами, так як вони до цього закликали на Майдані. Потрібно  закликати народ  в  Україні до миру і до праці. Україну потрібно виводити з глибокої кризи, не новою війною проти Росії, а мирною працею. Нехай нова влада відкличе свій народ з вулиць і майданів. А доля регіонів  і  Криму вирішиться само собою і буде так, як цього хоче більшість Кримської автономії. Так  діють закони демократіії, до яких закликає пан Яценюк.  Якщо нова демократична влада не спинить нагнітати  ескалацію ненависті  и закликів до війни проти Росії,то  її спинить Бог.
  Слава Богу, бо Добрий Він, бо навіки Його милосердя. Так говорить Істинний і  Правдивий Бог. Амінь.

Просмотров: 1103 | Добавил: Natasha | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar